.

.

21. rođendanska krila i tiara za žene - fenomenalni set: Slitter Sash + Flowers Rhinestone Silver Premium Metal Tiara za žene, 21.

21. rođendanska krila i tiara za žene - fenomenalni set: Slitter Sash + Flowers Rhinestone Silver Premium Metal Tiara za žene, 21.

HRK 189.80

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Uvozni. Prekrasan i elegantan pribor za savršenu rođendansku zabavu - sadrži : Jedan srebrni ukras za 21. rođendan tiara i bijeli i srebrni rođendanski jesh s „21 & Fabulous. Izdržljivi blistavi pribor za 21. rođendan - 100% ekološki prihvatljiv metal od legura + kristali i rinestone, bez nikla. Dimenzija : 5,12 inča na prednjoj strani, veličina broja 21 je : 1,57 x 1,57 inča. Savršen rođendanski poklon koji oduševljava vašu djevojku ili prijatelja - 21. rođendan tiara i krilo mogu ostati na mjestu, čineći žene da se cijelu noć osjećaju kao kraljica. To je sjajan ukras i dar 21. rođendan. Napravite zabavu za 21. rođendan - ostavite dobre uspomene obitelji i prijateljima s tim obaveznim 21. rođendan tiarom i krilom. Podrazumijeva se2 Tobe Prioritet je sreća kupca - kontaktirajte nas ako niste zadovoljni sa setom za suzbijanje i tiara 21. rođendan ili ako postoje neki drugi problemi, jamčimo 100% povrat. Uvozni. Prekrasan i elegantan pribor za savršenu rođendansku zabavu - sadrži : Jedan srebrni ukras za 21. rođendan tiara i bijeli i srebrni rođendanski jesh s „21 & Fabulous. Izdržljivi blistavi pribor za 21. rođendan - 100% ekološki prihvatljiv metal od legura + kristali i rinestone, bez nikla. Dimenzija : 5,12 inča na prednjoj strani, veličina broja 21 je : 1,57 x 1,57 inča. Savršen rođendanski poklon koji oduševljava vašu djevojku ili prijatelja - 21. rođendan tiara i krilo mogu ostati na mjestu, čineći žene da se cijelu noć osjećaju kao kraljica. To je sjajan ukras i dar 21. rođendan. Napravite zabavu za 21. rođendan - ostavite dobre uspomene obitelji i prijateljima s tim obaveznim 21. rođendan tiarom i krilom. Podrazumijeva se2 Tobe Prioritet je sreća kupca - kontaktirajte nas ako niste zadovoljni sa setom za suzbijanje i tiara 21. rođendan ili ako postoje neki drugi problemi, jamčimo 100% povrat.

Glavne karakteristike

Kupčev izbor