.

.

Vrhunska Olovka za izbornike kompatibilna s vašim 9396-om s prilagođenim kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir u paketu od 3 komada!

Vrhunska Olovka za izbornike kompatibilna s vašim 9396-om s prilagođenim kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir u paketu od 3 komada!

HRK 1.33

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Profesionalni dizajn koji je kompatibilan s vašim 9396, poboljšava trajnost i preciznost vrha!. Omogućuje glatku kontrolu olovke koja je kompatibilna s vašim tabletom ili telefonom osjetljivim na dodir. Savršeno za crtanje aplikacija i brzu navigaciju dodirnim zaslonom s lakoćom. Uključuje 3 olovke duljine 4 inča u odabranoj boji. Kompatibilan sa svim uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir. * KUPITE ODMAH-NAJNOVIJA VERZIJA JE SADA DOSTUPNA! *. Premium olovka kompatibilna s prilagođenom kapacitivnom olovkom od 396 inča u paketu od 3 komada!. (Crni) Vrh otporan na ogrebotine - vrh olovke izrađen je od meke gume otporne na ogrebotine. Ažurirali smo vrh i olovku, vrh se više ne ljušti, a olovka neće ogrebati zaslon. Tehnički podaci : nema više palca, jer ova olovka ima bolju dodirnu točku od vrha kompatibilnog s vašim prstom, što omogućuje bolju preciznost fokusiranja malih dodira kao na tipkama konzole. Podijelite ih sa svojim prijateljima - Nabavite olovku po nenadmašnoj cijeni umjesto skupe olovke ili A-liste. Ovu olovku možete podijeliti s prijateljima ili obitelji.Lako prenosiv, vrlo lagan i kompaktan. Dizajn isječke super za cut, Kompatibilan s vašim džep, Ipad, ежедневником i tako dalje● Univerzalni šarene i svijetle kapacitivni stylus - radi na svim uređajima kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir ✅ POBOLJŠANJA : ● Kompatibilan je ne samo i Pad, i Phone, Android-smartphone auto navigacijski sustav i tako dalje, Ali je također pogodan za bilo koji uređaj opremljenim kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir.Dodatni elementi koji rade s tim su gotovo svi korisnici, većina korisnika, tableti, uređaji, mali prijenosnici, korisnici, pod uvjetom da su opremljeni zaslonom osjetljivim na dodir.Praktično nošenje tanko tijelo, mala težina zahvaljujući dizajnu kopče, tako da ga je vrlo lako nositi bilo gdje.Isječci se savršeno podudaraju s vašom torbom za nošenje, knjigom ili džepom A. J. olovka s kopčom - lako je nosite bilo gdje.●Tehnologija Au Detect IC automatski određuje tip uređaja i njegove specifične potrebe punjenja za poboljšanje kompatibilnosti ● Čvrst materijal - stylus olovke imaju mekane savjete, a kućište je izrađeno od visokokvalitetnog aluminija.

Glavne karakteristike

Kupčev izbor